CÉGBEMUTATÓ

Távcsőrendszerek, szoftverek, vezérlések, planetáriumok

Eurodome csillagászati kupolák

Szakembereink több, mint 15 éve fejlesztenek, terveznek és gyártanak professzionális csillagászati kupolákat EuroDome márkanév alatt futó sorozat gyártott kivitelben, illetve egyedi gyártásban. A kupolákat a kor igényeinek megfelelő saját fejlesztésű, motorizált hajtásrendszerekkel, automatizált elektronikus vezérlésekkel (Dome Automation System – DAS), időjárás-figyeléssel és felhasználóbarát vezérlőszoftverekkel (EuroDome Control App 2.0 ) szállítjuk.
Termékeink a XXI. század modern és korszerű műszertechnikai szintjén, kiforrottan és üzembiztosan elégítik ki a belépő szintű amatőr-csillagászati, bemutató és profi szakcsillagászati igényeket. Üzemeltetési tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzési alapján a termékfejlesztés folyamatos, így a felhasználó mindig a legújabb technológiájú és az általánosan elterjedt ASCOM platformú rendszert kapja.

EuroDome 3,4 kupola

EuroDome 3,4 kupola

DAS automata vezérlés

Motorok, mechanika

EuroDome Control A. 2.0

Helyszíni daruzás

Összeszerelés

Ajándéktárgyak

Nagy tapasztalattal rendelkező gépészmérnök, építészmérnök, villamosmérnök, műanyagipari szakmérnök és asztrofizikus végzettségű szakembereink szakmai tudásuk legjavát adják termékeink fejlesztésébe, tervezésébe és a termékgyártásba. Ezáltal minden ügyfelünk esztétikus, jól kiforrott, megbízható, időjárásálló és felhasználó barát EuroDome 3,4 csillagászati kupolák alatt vizsgálhatja az Univerzum csodáit vagy végezhet tudományos igényű méréseket.
Részletesebben lásd a Termékeink, Áraink, Referenciáink menüpontot.

Csillagászati eszközök, planetáriumok

Felhasználóink részéről gyakran felmerülő kérdés, hogy a csillagászati kupolába milyen csillagászati műszer, képrögzítő eszköz, mérőberendezés, szoftver és kiegészítő kerüljön? Ingyenes szolgáltatásunk, hogy leendő ügyfeleink számára nemcsak magát a csillagvizsgálót és annak full-automatizált vezérlését ajánljuk, hanem kérés esetén szakmai javaslatot adunk a távcsöves műszerpark kiválasztására is, azaz részleteiben átgondolva teljes egységként kezeljük a csillagászatilag végzendő tevékenységet az építészeti tervezés fázisától a végleges kupola és műszerek telepítésig. Rendelkezünk építészeti, gépészeti műszaki mintatervekkel és ügyfeleink igényeinek részletes megismerése után, a csillagvizsgáló teljes műszerparkját neves gyártóktól beszerezzük.
Mint például:
  • csillagászati kupolák, full-automata vezérlő elektronikával, szoftverrel,
  • távcsőrendszerek, GoTo mechanikák, mechanika vezérlések, oszlopok, tubusgyűrűk,
  • CCD kamerák, fókuszmotorok, szűrők, spektroszkópok, okulárok, kiegészítő eszközök,
  • digitális planetáriumok, vetítők, kupolák, székek, hangosító rendszerek,
  • egyéb csillagászati termékek: meteoritok, antik távcsövek, könyvek, software-k, térképek,
  • múzeumi minőségű űreszköz replikák, pl. NASA Mars Rover.
Részletesebben lásd a Termékeink, Áraink, Referenciáink menüpontot.

Távcsőrendszerek

Automata mechanikák

Csillagászati CCD kamera

Kiegészítő eszközök

Planetáriumok

Mobil planetáriumok

Meteoritok

Antik távcsövek

Árképzés

Termékeink árképzésénél célunk, hogy a minőség, teljesítmény és korszerű technika a megfizethető és versenyképes árkategóriába essen.
Részletesebben lásd az Áraink menüpontot.

Referenciák

Ügyfeleink között a magán csillagvizsgálókat üzemeletető amatőr-csillagászok ugyanúgy megtalálhatóak, mint az iskolák, egyetemek, múzeumok, tudományos vagy technikai élményparkok.
Részletesebben lásd a Referenciáink menüpontot.

Szaktanácsadás, tervezés, szerelés, telepítés, rendszerintegrálás

Egy komolyan felszerelt csillagászati kupola számos technikai, telepítési, beállítási és finomhangolási feladatot jelent. Természetesen vállaljuk az eszközök helyszíni telepítését, beállítását, rendszerintegrálását és a folyamatos jövőbeni szaktanácsadást, általános karbantartást. Cégünk ez által minden leendő partnerünknek a „MINDENT EGY KÉZBEN” elvet biztosítja. Csillagvizsgálóink, műszereink az egész világon elérhetőek, minden országba szállítunk.

Weblapunk

Javasoljuk tekintse át WEB lapunkat és töltse le a megfelelő műszaki információkat is tartalmazó prospektusunkat, hogy teljeskörűen megismerkedjen termékeinkkel, képet kaphasson a gyártásról, telepítésről, vezérlésről, szoftverekről, üzemeltetésről. Kérdéseik esetén bizalommal forduljanak nagy tervezési, gyártási és kivitelezési tapasztalattal rendelkező cégünkhöz, kollégáinkhoz.

Megköszönve figyelmét, reméljük Önt is hamarosan egy kiváló minőségű EuroDome márkájú csillagászati kupola büszke tulajdonosaként köszönthetjük!
FEL